Rozcestí
Roztrhané srdce,
na tisíc hvězd,
odrážejíc,
světlo bolestí,
darovanou duši,
rozfoukla,
s úsměvem,
s přesností...
Roztrhané srdce,
na tisíc hvězd,
odražejíc,
světlo bolestí,
nenávidět rána,
i světla cest,
uprostřed nocí,
bezesných...
Roztrhané srdce,
na tisíc hvězd,
odražejíc,
světlo bolestí,
nemít chuť žít,
nemít proč snít,
stojím na rozcestí...
nade mnou hvězdy,
tvary a sny,
překrásný svět,
polibky, rty,
pode mnou tma,
beznaděj,chlad,
poslední slova-
lásko,neumíš milovat.
Přečteno 389x
Tipy 25
Poslední tipující: Víla, Agniezka, Házté, ziriant, Lea Aura, Sýkorka07, Elza511, Tanzania, Matty09, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)