Zložité je to vo vzťahoch, keď človek získa, čo chce, často keď to má, sa to stane všedným, a keď to stratí, chce to späť, lebo mu to tak chýba. "Ani z voza ani na voz". Je to neľahké. Báseň mi to pripomína. Tým je pravdivá. Pekné.
27.05.2009 17:03:00 | Juraj Hrom
tak v téhle básničce je přesně vyjádřen můj současný pocit,co mě také trápí...
25.05.2009 21:16:00 | Terčisko
to znám... stěží se pozdravíme... někdy je jednodušší mít rád lidi, které neznáš...
25.05.2009 15:14:00 | Stoneman