Sen

Sen

Anotace: ...

Můj sen se v dáli ztrácí,
já tolik toužím za ním jít.
Mít křídla,létat jako ptáci
a tebe svou písní probudit.

Můj sen se před očima rozplývá,
já chci ho celý zpátky.
Být kotě, co hladce usíná
a přitom drží se tě drápky.

Proč je můj sen jako hvězda vzdálená,
která se dá tak těžko dohonit?
Tolik si přeji být řeka bezedná,
umět tvou žízeň uhasit.

Možná zítra,za týden,za rok,snad,svůj tichý sen dohoním,
co však bude potom s tebou,se mnou- s námi...
To bolestně v srdci pouze já sama vím.
Autor Reginka, 25.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí