Ztrácí se
Ztrácí se před očima,
ta malá nevědomost
která v nás dřímá
- která nás neopouští.
Ztrácí se před očima,
ta trocha beznaděje
která je přímá
cesta do pekel.
Ztrácí se mi z dohledu,
ten odsouzený výraz
v tvém nevlídném pohledu
jako při porážce.
Ztrácí se mi z dohledu,
chtíč zbavit se tě
jak kus hnisavého vředu
a nechat tě jít.
Ztratil jsem ji
- samotu
Už nejsem sám
ale nemám Tebe...
Komentáře (0)