Nesmiřitelní
Kdybych byl led
budeš oheň co mě rozpustí,
kdybych byl voda,
budeš sucho co mě pohltí
kdybych byl králem,
budeš lidem co mě sesadí
kdybych byl dnem,
budeš tmou co mě zahalí
kdybych byl měsícem,
budeš Zemí co mě zastíní
kdybych byl plátnem,
budeš kaňkou co mě poskvrní
kdybych byl vojákem,
budeš nepřítelem co mě zastřelí
kdybych byl oknem,
budeš opar co mě zamlží
kdybych byl železem,
budeš ohněm co mě roztaví
To stačí
kéž bych byl mužem,
kterého tvá ruka pohladí
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Elza511, al-pacino, Emory
Komentáře (0)