Jedovatý trň anjela
Bodol anjel,
tŕňom ruže,
čo hroty má jedovaté,
láskou, ktorá srdce pohltila,
ale ruža divoká,
trň zo srdca vyhrotila,
čo teraz smutne krváca
a čaká, až uhynie...
Krása v šate anjela
sa skrýva v krídlach motýľa.
A v hlbinách jej duše,
čo odkrýva len rúže...
Bodajú trne jedovaté.
Čo ukryté má pod kvetom.
A jej dotyky nepoznáš,
ak svoje srdce nenapichneš,
na trň lásky,
pred celým svetom...
Přečteno 531x
Tipy 15
Poslední tipující: Juraj Hrom, Kapka, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Elza511, Mbonita, WAYWARD, al-pacino, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)