S tygrem pod hlavou
se sladkou únavou
v příjemném objetí
svých snů zajetí……
Celá se rozliji
do kukly zavíjím,
čekajíc proměnu,
tebe,jak odměnu.
K milostným hrám
si tě vychutnám,
uzrát bych chtěla,
v krajině tvého těla.
velice pěkné hlubokých lidských pocitů malého vnímavého srdce.Jsi malý člověk velký duchem.Ať slunko vysuší veškeré tvé bolístky,ať panuje v duši mír a radosti,jenž rozhoří něhou skromného člověka.Ilona