Budu čekat
Vždyť nemusíme na vztah spěchat
Láska kvete v každém věku a nikdy se nezkazí
Budu tu na tebe čekat
Stačí jen překročit řeku a naši lásku rozmrazit
Abychom zase byli spolu
Budeš si třeba jednou přát
Po větru mi přání pošli
A budem spolu
Napořád
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Dota Slunská, Házté, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)