Za lásku
Anotace: Také historie minulá...
Stýská se mi po tvém objetí
Stýská se mi po teple tvých dlaní
Myšlenky, jež drží mě v svém zajetí,
jsou pné bláhového snění
Sen o noci touhy, něhy
Sen o vůni vlasů tvých
Tvým dotykem tály sněhy
Jen láska v mně zbyla z nich
Tvoje oči hleděly tak hebce
V duši hřála slova vyřčená
Rety hladila ti lehce -
malá - ona - v tvé náruči skrčená
Ona, co ti svoje srdce dala
Dala ti ho jen za úsměv tvůj
Ona, která pro lásku se ďáblu zaprodala...
Tak ji za mě v pekle pozdravuj!
Přečteno 490x
Tipy 24
Poslední tipující: Madanik, Gabrielle, ilona, mexx, sinoraLee, susana načeva, jedam, Nussichoco, Elisha, BArBArKO, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)