Krása :)...mezi všema těma básničkama veselýma je taková krásnější (ale ty básničky veselý lehoučký jsou moc príma, člověk se nemusí nad ničím tak zamýšlet)
13.07.2009 20:17:00 | lady_esik
Roztoužené dílko. A navíc ty odsazené rýmy miluješ -děkuješ, miluji - děkuji. Jsou parádní, promyšlené tečky.
27.05.2009 23:48:00 | René Vulkán
Ja, ľúbim Tvoje básne, priznávam, nebite ma. ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Počúvám punkovú hudbu, a pritom mi pri čítaní Tvojej básne vyhrkli slzy.
27.05.2009 16:22:00 | Juraj Hrom
Tak k tomu opravdu není co dodat, na to není dost vhodné slovo ... :) a nebo by na to ani deset slov nestačilo :)
27.05.2009 14:11:00 | Anne Leyyd
Krása lásky je hodná zkoumání...už pro tyto zápisky jednoho z jejích pozorovatelů.:-)
26.05.2009 20:59:00 | kikis