Stýská se mi,
po čem víc a po čem méně.
Stýská se mi,
po tvém světle měsíce.
Stýská se mi,
po tvém romantickém jméně.
Po tvé lásce stýská se mi nejvíce.
Krásné...ST
14.10.2009 10:27:00 | hašlerka
za šepotu deště
mě otázka drtí,
že kolikrát ještě
mi dá doušek smrti...
26.05.2009 21:32:00 | Trdlo