Smím
Anotace: vznikla...a ani nemusela, nebýt dnešního odpoledne
Snad pochopíš co si nechápal,
Že i ten druhý má cit,
Šiješ ránu, kterou si napáchal,
Plno jehel, však nevidím niť,
Srdcem již nikdy víc nebudu ručit,
Vím, že slzy slanou mají chuť,
To já se už nepotřebuji učit,
Ale nemohu šeptat: neodcházej, teď semnou buď
Proč cítím žal i s tunou stesku,
Sbohem na závěr říct neumím,
Nesměji se při potlesku,
Kdo tedy tleská, vždyť divadlo je u konce :(
…mít tě ráda mi nesebereš, to pořád smím
Přečteno 436x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)