Ice Queen, ledové srdce
ó prázdnoto, už jsem tě čekala
moc jsem tesknila, moc jsi mi scházela!
už neumím milovat
neumím poslouchat srdce své
jež je ledové a nechce se smilovat
dávat lásku ani přijímat srdce tvé
tak plná jsem zoufalství
a mé srdce je zamčenéné
v zámku v mém ledovém království
kde má své místo navěky určené
Přečteno 568x
Tipy 3
Poslední tipující: Peaceter, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)