Anotace: ... bez Tebe ...
dodala jsem inspiraci,
tys stvořil dílko báječné,
když nocí se nám láska vrací,
prožíváme sny skutečné ...
29.05.2009 06:47:00 | nejsembásník
Temný pták noci roztáh křídla,
do skrýše své si vzal můj sen,
zmizel jako bublina z mýdla,
co do světa vypustil jsem...
Ráno na víčka moje ťuká,
ještě je nechci otevřít,
v představách hladí mne Tvá ruka,
já něžně v lůno Tvé zas vnik!
Postel je jako koráb Lásky,
plujeme spolu na vlnách,
touha nám vyhlazuje vrásky,
z překážek nemáme teď strach!
Však rušivý zvuk všechno plaší,
čert vezmi všechny budíky!
V hlavě mé myšlenka mi raší:
Máš stejné problémy i Ty?
I když jsme byli odloučeni,
nekonečný zdá se dne čas,
jsem celý jaksi natěšený,
že večer v sny mé přijdeš zas!
;o)))
28.05.2009 21:59:00 | Kozoroh 1
Milování je krásné, s láskou velmi vzácné ... Tvoje verše plné lásky, slova plna vnitřní krásy ...
27.05.2009 09:41:00 | toužím.jít.dál
Hele, ty Nejsembásníková, ty stejně jednou uhyneš po přeslici na umilování a já ti jen tiše závidím :-))
27.05.2009 08:38:00 | Kars