Inzerát na autobusové zastávce
Anotace: Zoufalý čin osamoceného hocha
hledám lásku
která trvá
prominu, že
není prvá
hledám lásku
na procházku
chci jistotu
a ne sázku
hledám lásku
opravdovou,
která končí
vdovcem, vdovou
hledám lásku
nenacházím
třeba špatnou
cestu razím
Tel: 645 755 231
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Zefi, Psavec, 6thSun, Tanzania, al-pacino, nejsembásník, Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)