Přijeď tajně
přijeď už zítra…!
přijeď,
a zabal mě do dlaní
přijeď,
a osuš mi slzy
- dechneš na víčka - a bude
přijeď,
a pak řekni: ano
přijeď,
jinak zítřek nevejde
přijeď,
šeptám a lžu sobě
ty nepřijedeš,
vím to
ledaže bys…ale ne !
kdepak
lety byly zrušeny
na dálnici kolony aut
a na kolejích kmeny stromů
a pak…
tajné sny u pokladen neobslouží
Přečteno 443x
Tipy 34
Poslední tipující: Pája Black, jedam, Holis, enigman, Marfuša, Bíša, Lea Aura, Bean, Nút, ziriant, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)