Anotace: Lepší název mě prostě nenapadl a anotace neumím psát
Sbírka: Okamžiky
Neuvěřitelné. Chtěl bych taky umět hodit na papír tímto způsobem to, co cítím. Opravdu smekám.
04.06.2009 13:54:00 | Frosty28
zásah do černýho, vlastně ne, spíš terč je úplně na hadry... (co se týká lidí, počasí, osobních nálad a pohledu z okna...)
27.05.2009 13:49:00 | Trdlo