Po bouřce
Anotace: no jo no..zase o ní.. :D
Po bouřce duha teď nebe protíná
které je rudá jak ubrus od vína
Slunce se pomalu za horizont sklání
a já se ptám - kde Tě mám má paní?
Ležíš si poklidně vlasy objata
které ti září lehounce do zlata
Přečteno 507x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)