Povím Vám
-Povím Vám o své smrti,není tomu dlouho,
oči vyhořely, srdce vyvhladlo.
Já, zrozena z náhody, omylu,
přec tak pravá,jistá,
zrodila se rychle a umřela pomalu,
až do konce, jsem byla čistá.
Jmenuji se Láska,říkají mi horoucí,
zářila jsem v něm, do ní směřující-
ale slepá,nebylo mi přáno,
ve zbrklé postavě, zmatený plamen ustal,
ona zmizela, on, smou mrtvolou tu zůstal.
Právě mi sám pohřeb chystá,
že truchlit bude jediný,toť věc jistá,
a to jen jedinou věc znamená-
nejsem horoucí,
nýbrž Láska zklamaná-.
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)