Náhodný setkání

Náhodný setkání

Anotace: Mirečkovi....

Jen jsme se potkali
na prahu ráje
vůbec se neznali
a tys řek´"Ta je..."

Pak jsme se toulali
u hranic pekla
trochu se zklamali
mě slza stekla

Tak mi dej ruku
a půjdem spolu dál,
dál od světa hluku,
jen cvok by na místě stál...

Nesvítí pořád slunce,
občas se zatáhne a začne pršet,
ne vždy jde vše hladce,
neumím pořád vtipem sršet.

Nemám neustále čas
nejsem mužský ideál,
není na mě mnoho krás...
Že jsi o mne vůbec stál???

Děkuju všem náhodám
a nebo snad osudu,
že tě vedle sebe mám,
snad neudělám ostudu...

Nevím, jak říct, že miluji Tě,
jak zamezit našim hádkám.
Tak nerozhazuj svoje sítě...
snad dál už nazapckám...
Autor jaňa, 27.05.2009
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Bíša, kleopatra.sedma, Psavec, Nút, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Povedená básnička...Doufám,že se vám bude dál dařit,a že bude všechno v nejlepším pořádku!!!

27.05.2009 23:15:00 | kleopatra.sedma

líbí

Parádní parádička.

27.05.2009 21:45:00 | Psavec

líbí

Foukám sluníčko do srdíček

27.05.2009 19:53:00 | Nút

líbí

Kouzelně upřímná!

27.05.2009 19:02:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel