Bezmoc
Anotace: Když slova nejsou schopna mluvit a ruka psát
Chci Ti psát řádky plné vět,
Vět jimž nejde očmi rozumět.
Chci aby je četlo tvé srdce ne oči,
Tvé srdce, kvůli jemuž se to mé točí.
Točí se, točí a zastavit nejde.
Tak prosím, pomoz mi,
Odkryj mi ústa a zastav to srdce.
Ať už to nebolí….
Milovat Tě…..Reni
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)