Vrak
Vždy když se mnou nejsi
tak mi chybíš, ani nevíš jak,
já připadám si jako vrak,
co pomalu klesá ke dnu,
však když spatřím tě,
tak jako zázrakem se vzedmu
a ocitám se rázem na hladině,
krásně a teplo je v tvém klíně
a já tě doopravdy miluji!
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)