Vysněný anděl
Anotace: Věnováno člověku, který si to nezasloužil.
Jednoho dne potkal jsem překrásnou bytost,
její přenádherné poměnkové oči zářily obě,
já byl velmi šťastný a měl velkou radost,
když (při)pustila si mě k sobě.
Ta dívka je můj vysněný anděl,
snad sám bůh mi ji mohl darem dát,
můj život se až v základech zachvěl,
a po jejím polibku mi rozum zůstal stát.
Tohoto člověka si velice vážim a má pro mě velkou cenu,
tuto dívku si chci vzít za svou ženu,
ukázala mi totiž život plný lásky,
život, který už o poté nedostanu.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Kapka, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)