Po milování
ještě to ve mně doznívá...
houpavá vlna závratě
mi oči zavírá...
mám v nich roj jisker
a když se podívám
co svírám v dlaních
jsou prázdné
to co tam nemám
a uchopit se nedá
mi srdce naplnilo
tak
že až přetéká
celou mě zaplavilo
jak rozlitá
řeka
Přečteno 595x
Tipy 40
Poslední tipující: Gabrielle, Caracol, Elisha, Isquieasuus, Holis, Lady L, Tanzania, Bíša, jedam, Churry, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)