Anotace: změnit život
Nádherně a výstižně řečeno! Ke kdejaké ptákovince dokážu stvořit svoji vtipnou variantu, ale tady jen tiše smekám a skláním se před tou, která není básník, neboť je zřejmě moudrou, vnímavou a citlivou ženou...;o))) Myslím, že mně by takovéhle zmoudření zabralo nejméně dalších padesát let života, což značí, že zřejmě zemřu jako tvor veskrze pošetilý!;o)))
28.05.2009 21:37:00 | Kozoroh 1
Všechno se dá změnit, bo ovlivnit, jen člověk musí chtít, mít vůli a sílu, byť poslední...
28.05.2009 14:22:00 | NikitaNikaT.