Jaká je
Anotace: Láska je žena, někdy tvrdá jindy něžná, s ránem přímá, večer tajemná.
Sluneční kosou, kosí den tvé řasy, když vstáváš,
a vlasy vítr rozevlál do nebeského modra.
Oblékáš si průhledný plášť,
plášť nočního milování.
Ráno voní vlnící se otavou
a píseň ulice stoupá našim domem.
Na rohu,
harmonikář vyhrává život,
život nás dvou.
Jdeme z města ven,
dva souputníci,
dvě hvězdy svého života.
Pokládám tě pod jabloň,
a kraj,
kraj otevírá bránu,
bránu do našich srdcí.
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)