Bez deště je lépe, když svítí Slunko, je to krásné... jenže... bez deště, nic neporoste... jenom samé paprsky by mohly všechno spálit, bo vysušit na smrt... Každé proti, má své pro a opačně.
07.06.2009 09:33:00 | NikitaNikaT.
Tak jsem Ti dal trojtip omylem. Vidíš Wayward dá tři básničky za sebou a já se zmůžu jenna opakování. Tady je vidět rozdíl mezi dobrým a špatným, básníkem a romantikem.
29.05.2009 08:14:00 | Zasr. romantik