Bůh všech lásek
Slabounký kvílivý hlásek
šeptal mi cosi do uší.
Prej, že je Amor bůh všech lásek
a jednu ve mně rozsvítí.
Smál jsem se mu do očí,
říkal jsem „to nemá cenu.“
on se jenom pousmál a pravil,
že jednou si na něj vzpomenu.
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: stravla, Bíša, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (0)