Literárně impotentní
Je to dřina,
vypocená slůvka,
pero bez inkoustu,
hlava bez myšlenek.
Každý má nárok na lásku
a já se těším z toho,
že nebyla zadarmo.
Vážím si otevřenosti,
jakou spolu mluvíme.
Miluji lehkost,
s jakou se spolu smějeme.
A zbožňuji vášeň,
když se milujeme.
Popsat papír dvěma slovy?
Jen pro sebe, infantilně.
mt
Přečteno 501x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., excited, ilona, polett, Liss Durman, Psavec, Lady Carmila, Churry
Komentáře (6)
Komentujících (6)