Cesta
Dej mi ruku
já do ní vložím svoji,
půjdem spolu
dokud nás smrt nerozdělí
Půjdem tam
kde se lásce daří,
kde každá hvězda
jak tvůj úsměv září
Půjdem tam
kde naděje nikdy neumírá,
tam, kde každý den
tvůj úsměv otevírá
Půjdem tam
kde sen nezůstává snem,
ale plní se
každým novým dnem
Dej mi ruku,
ať můžeme se vydat na cestu,
na jejímž konci
proměníš se v nevěstu
Čekám marně,
prázdná zůstala moje ruka,
budu si teď muset prožít
bez tebe šílená muka
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)