Bez ráje to půjde...
Anotace: teda myslím... :-)
K obrazu svému Bůh nás tvořil
pokoru vetkal na dno duše
ďáblovu lest však nic netuše
své ruce sedmý den on složil.
V zahradě jabloň s plody touhy
úlisný had snes první dámě
prý milování koupí za ně
a hříchu čas s ním bude dlouhý.
Však místo toho chladná rána
zvuk flétny větru zadul krajem
to Adam s Evou stál před rájem
na zámek klapla jeho brána.
***
Tak nebuď smutná krásná paní
vždyť ráj je místo jen pro zvané
však milovat v něm - zakázané
naber si ráj z tepla mých dlaní...
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)