Chci se vrátit...
Anotace: Někdy člověk nerozumí ani sám sobě....
Pojď blíž,prosím,polib mne,
zůstaň,
ne,nebojím se,chci být tvá.
Odešel!?
Bloudím sama stichlou myslí...
Čekám!!!
Nepřijde??...promiň já nechtěla.
Měla jsem pocit,že Tě nenávidím...
a zatím...
Nechápu svět ani sebe.
Chtěla jsem mít Tebe,
ne žal!!!
Odpusť!
Nemohu dál.
Ty zůstáváš,ale já odcházím....
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: kasparoza, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)