Anotace: ...ženo...muži...muži...ženo...
Pro R.L. asi jen tak od boku, co? Pro mne je obsah mnohoznačný...ale nenapsal jsi proč je pro tebe ten můj obsah jennnnn napůl? Zkus to a dej se do debaty...to je víc než jen stisknout klávesu. Leč jestli jsi opravdu jen klávesu stiskl...aby bylo tisků víc...virtuálních a nikoliv tolik důležitých...pak dobrou noc...ZEJMÉNA TU NOC, kéž není sama...
29.05.2009 18:44:00 | Mirka Hedbávná