Čas budoucnosti
Anotace: Zamilovaná pořád víc a víc :-)
Včerejší noc,
zítřejší ráno,
chce se nám spát,
není nám přáno,
můžem si lhát,
ale v hvězdách je psáno,
že budeš si přát,
by čas rychleji ubíhal,
my blíž si byli zas,
bys v minulosti neváhal,
by nebránil nám čas.
Zítřejší ráno
i dnešní noc,
na čase nesejde,
když máš tu moc,
přivolat člověká,
jenž láskou přetéká,
jediné přání máš,
za lásku všechno dáš,
včerejší noc
i ráno zítřejší,
noc další
i ráno včerejší.
Přečteno 463x
Tipy 14
Poslední tipující: septemberSax, Aurora., Isquieasuus, Allainila, Bíša, lexus, Gabriel17, Alasea, Prokešová
Komentáře (2)
Komentujících (2)