Tiché čekání
Anotace: Psát komentáře už mě fakt nebaví...
Každý den kolem mě procházíš
Všude jinde útěchu nacházíš
Nikdy se u mě nezastavíš
Nikdy se mnou nepobavíš
Sedím sám a medituji
Skončím a tělo namaluji
Na papíře se vyjímáš
Nad kamarádkami se dojímáš
Sama v svém světě zavřená
Jsi krásná, stála, nesměná
Bude to asi cit pravý
Nemůžu tě dostat z hlavy
Tvůj úsměv nesmělý
Zdá se mi být osamělý
V tvých očích jasný svit
Čekat budu na tvůj cit
Smutný pohled nasadím
Tiše se v koutě posadím
Komentáře (3)
Komentujících (1)