Vzpomínání
Anotace: Ani nevím, jak mě tohle napadlo, asi jsem zažila moc toho zklamání, kdo ví :)
Po roce vrátil se ten zlý sen
a zas přišel ten nešťastný den.
Vzpomínám, jak na molu jsme spolu stáli
a na vlnách hvězdy s měsícem vlály.
Jak tančili jsme v tom romantickém tichu
a vzduch měl tak krásně sladkou příchuť.
Na ten první polibek, cos mi tenkrát dal
a tehdy se mnou celý svět se zamotal.
Ty měsíce strávené v tom přenádherném snění,
neboj, ty nikdy neupadnou v zapomnění.
Teď vrátil se ten zlý sen
a já stojím nad tvým hrobem jen.
Zas po roce sem rudou růži pokládám
a říkám do ticha, jak ráda tě stále mám.
Už pár let je to, co hloupá náhoda tě zabila
a nás společných okamžiků zbavila.
Slibuji, že za rok vrátím se zas
a slzy budu stírat ze svých řas.
Jak já chtěla bych vrátit ten krutý čas,
aby naše láska zase kvetla, jak na podzim ten zlatý klas...
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Pevya, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)