Anotace: ... abych tu neměla prázdno, než mi dovezou zavazadla ... jedna z rané tvorby ...
a na okna duše kreslí mráz
překrásné květy bezmocnosti...
Moc pekny..smekam a davam zaslouzeny ST
04.06.2009 13:14:00 | Nergal
Cítím souznění..., podobné pocity občas napovrchu jako mydlinky i mně plavou.
To je pak lepší se potopit a vynořit se po čase s mokrou, ale čistě umytou hlavou.
... myslím ...
moc pěkná:-)
04.06.2009 12:24:00 | akneliam
no jo.....to je fakt...mráz kreslí...květy bezmocnosti....sakra...tak já si to jdu přečíst ještě jednou....chi chi chi...ale básnička je fakt moc hezká....a já fakt neumím číst...:-))
30.05.2009 15:24:00 | shakespeares
čejkspíre čejspíre... ty fakt neumíš číst... :oD
KVĚTY sou překrásné... víš kolik krásných květin je jedovatých? a barva některých živočichů - někdy čím barevnější, tím jedovatější...
a jinak děkuju všem za návštěvu :o)
30.05.2009 15:20:00 | hanele m.
překrásné květy bezmocnosti? no....nevím....co je na bezmocnosti tak překrásné...:-))
30.05.2009 15:01:00 | shakespeares