ŽAHLA
***
Nosila jsi kopretinu
v létě v zimě
když sníh tál
jeden plátek utržený
on ti za to stál
...s kopřivou jsem postával
je mi horko
zima je mi
deště jsem se ptal
kdy už dojdou kopretiny
dlouho už jsem plál
...kopřivu jsem zahříval
pak jsi přišla
prázdné ruce
s oškubanou nůši
utěším tě moje milá
kopřiva ti sluší
...tu kopřivu jsem ji dal
je to obraz žáru v srdci
ani mráz ji nespálí
je to víc než Amor s kuší
kopřivou se nerouháš
žahla tvoji duši
***
Přečteno 513x
Tipy 71
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, 5thelement, labuť, jita.1965, siminak, jedam, Tygropes, nejsembásník, Íá, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)