Anotace: Proč odešel jsi a nechal mi tu jen svého anděla...chtěla jsem tebe, ho jsem poznat nechtěla...
Pršet přestane a pak na novo začne.. A v zimě padá voda zmrzlá, krásná.. No a teď si vyber.. I to špatný časem bude vlasně dobrý a tak dokola.. Tralala.. :)
02.06.2009 16:51:00 | Sleepwalker
Moc krásná básnička. Taky se v ní vidím, i když asi trošku jinak, než to myslíš ty, ale to neva:) Je fakt povedená;)
30.05.2009 19:23:00 | kleopatra.sedma