Proklela jsem je
Proklela jsem je, prorůstána splíny,
všechny ty podlé, slibující pány,
kteří nás těší sliby vábivými.
Proklela! Slovem kurtizány.
Zařekla jsem se, nikdy více!
Nebudu dále s nimi hráti,
ty podlé šprýmy s dlaní u měsíce.
Nebudu nikdy více milovati.
Již nechci býti obelhána láskou,
ať si to zkouší s jinou sličnou dámou.
Klidně mě zvěte frigidní to kráskou.
Nechci být více kurtizánou!
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Zefi, Radek.oslov.Šafárik, kikis, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)