Pod novinami
Típla jsem svoje
předposlední cigáro
a tys dopil svojí
poslení lahev vína
/Samota stála sama obnažená v rohu
ukazovali jsme si na ní prstem
a chtěli se smát/
---že suší hubu---
zmátl nás její výraz bolesti
a ponížení.
Vetkali jsme ji mezi naše propletené prsty
a místo posměchu a přehlížení
----jsme se objali-----
Drřeli jsme se za ruce pod novinama
-byl to sport-
já četla vzhůru nohama a tys přejížděl očima titulky
ty noviny jsme četli asi třikrát... :)
Přečteno 350x
Tipy 16
Poslední tipující: mattoni.uz.neni, Romana Šamanka Ladyloba, whiolet, Lucie Teru, Bíša, už ne pernikova princezna, její alter ego, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)