Krajina mého srdce
Krajina mého srdce
prudce rozdupala prameny
a chvátá po cestách
zařízlých v mase jitra...
Krajina bez obalu
z mlhy či povázky
roztrhla nebesa
na zlatolisté cáry...
Krajina voní travou
na půl palce od země
a zase stojím nohama
pevně na pohyblivé zemi...
Krajina mého srdce
protkána je chladným svitem,
co roztrhl kmen buku
na miliony třísek...
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Bíša, Kubino 2, Zasr. romantik, Zpátky, atty
Komentáře (2)
Komentujících (2)