Anotace: Mnohdy dostaneme poklad, ale nepoznáme jeho cenu. Zničíme ho a teprva za nějaký čas zakusíme o co jsme se vlastní omezeností připravili, ale většinou už je pozdě.
No jasně... To znám. Vždyť se mi to stává pořád, že nedovedu náležitě ocenit něco, co by si ocenění, úctu a pozitivní reakce rozhodně zasloužilo. Na to bohužel většinou přijdu až později...
31.05.2009 20:21:00 | TheTruffle