Gucci
Do hrnce s gulášem
Roním slzy krokodýlí
Šéfkuchařem vyhlášen
Sami jste mě pověřili
Jen čtyři holé stěny
Společnost dělají mi
K samotě odsouzený
Vařím své vlastní splíny
Jen tak ses sbalila
Moc jsi mi nenechala
Jak rána do týla
A pak si pospíchala
Poslední žiletky
I mojí pánskou vůni
Ty svoje tabletky
V tvém klíně nový trůní
Vzpomínám jak si chtěla
Tohle to malé kotě
Teďs ho tu zapomněla
A ono hledalo tě
Já z něj měl alergii
Dala‘s mu jméno Gucci
Za celou dobu jednou
Vzala jej do náručí
Poslední z naschválů
Které‘s mi připravila
To co jsem nemusel
Na krk jsi mi pověsila
Já kočky nemám rád
Dobře’s to věděla
Zato mám řádný hlad
Guccláš se dodělal.
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Zpátky, Psavec, Bíša, floreciente, v.hercik, Matty09
Komentáře (1)
Komentujících (1)