Skok
Anotace: Co všechno je zamilovaná holka schopná udělat pro svého idiotského chlapce
Řekl jsem ji - "LEŽ!"
a pak velkou lež,
"Nedělám to poprvé."
"Teďka zavři oči.
motorkou přes tebe skočím."
Snad nebude od krve.
sešlápl jsem plyn
snad nebude twin
a už valím přímo k ní
Jenže mi to uklouzlo, a tak jsem spadl a rozbil si držku.
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, ziriant, Hloupá Květinka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)