Myšlenky
Když usínám, myslím na Tebe,
jak snášíš mi na zem modré z nebe.
Myslím na Tebe, kudy chodím
a tím jen sama sobě škodím.
Vyznala jsem Ti mé city,
jenž vykvetly jak luční kvítí.
Ve Tvé přítomnosti jsem se vznášela
a láskou se k Tobě poutala.
Komentáře (0)