Pohled ve kterém kvetou růže
Anotace: Ach ty moje romantické úlety...
Pohled, ve kterém kvetou růže,
ten nebezpečný věru je
pro osamělé srdce muže,
který pohlédne v oči Tvé!
Ten pohled ve smyčec se změní,
co srdce strunu rozechví,
ten nebezpečný pohled ženy,
co takto o Lásce si sní...
Démanty očí jsou tou brankou,
co vede v tajné komnaty
Tvé duše, já okouzlen jamkou
na bradě zlíbám Tvoje rty...
Přečteno 506x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, danav, Psavec, Mbonita, Bíša, okapovaroura, Kubino 2, saddova, Tanzania
Komentáře (3)
Komentujících (3)