Anotace: Jak už jsem napsal u "Už nikdy více", jako snu o hezkém konci, toto jsem napsal po tom reálném smutném konci.
Je to již hodně let co to bylo napsané. Bylo to vyjádření toho co jsem tenkrát cítil, ne proto aby se to někomu líbilo, a jako takové bych to i rád zachoval. Nemám důvod něco měnit. Určitě se dá psát lépe, to nepopírám. Ani netvrdím, že je to hezké. Mám to spíše jako památku na to co bylo. Přesto díky za kritiku.
31.05.2009 20:19:00 | flankey
odrazuji mne chyby, znele rymy a spatny rytmus, malo propracovane, dalo by se jiste zvladnout lepe...
31.05.2009 16:04:00 | saddova