Kouzlo skříně
Anotace: ... kdo nezažil, nepochopí. Kdo neviděl, neuvěří ....
Za dveřmi ze skla a olše
a možná ještě kousek dál
tam ukrývá se v touze
utajený můj grál
Ten kdo hledá najde
co utajeno jest
odměnou za to bude
možnost tažení vést
Jen musí se spotit
rozbušit cesty srdeční
pak nemusí se krotit
stačí slyšet co zní
Hledej tedy prosím
informace máš
již celá se rosím
cestu do skříně znáš
Přečteno 419x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, malej nešika, BARBYE, labuť, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Psavec, jedam, a_tao, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)