Syřan
Anotace: tak milé ženy, tohle začíná být vážné..o)), muž s geny ze Sýrie je hrdinou mých snů..
milé ženy literu
potřebuji poradu
líbí se mi Syřan tmavý
o kterém Vám v básni pravím
chtěla bych mu plésti hlavu
aspoň chvíli zábavy
truchlit mě už nebaví...
každé noci snívám příběh
jak mě Syřan zachrání
jednou spolu zachráníme
světu cenné poklady
na zádech má vyšité
heslo lásky vášnivé
že ti budu pomáhat
chránit tě
a milovat
Přečteno 419x
Tipy 21
Poslední tipující: BARBYE, Meriel., bejbyyyy, Házté, WAYWARD, Ztracená Tereza, al-pacino, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)